BCSS Distance and Sprint Meet
Pool: 8 Lanes, 25m pool, electronic timing with anti–turbulence lane ropes.
Entry: competition entries will be submitted via BCSS Active Swim Portal.
Qualification: by invitation only (via Active Swim Portal).
Internal entries deadline: 14 October 2022
How to enter:
Select the “VIEW MEETS” tab and it will list all the available competitions.
Please note the closing dates for each competition.
All queries or concerns regarding competition entries should be made to the Competition Secretary as soon as possible – email@example.com
Warmup 12.10pm to 12:50pm (40mins)
Start 12:55pm with an estimated finish time of 3:15pm (2hrs 20mins)
Warmup 3:20pm to 3:50pm (30mins)
Start 3:55pm with an estimated finish time of 4:40 (45mins) short session.
Warmup 4:40pm to 5:15pm (35 mins)
Start 5:20pm with an estimated finish time of 7:35pm (2hrs 15mins)
Warmup 8:15am to 9:15am (1hr)
Start 9:20am with an estimated finish time of 10:50am (1hr 30mins)
Warmup 10:55am to 11:40am (45mins)
Start 11:45 with an estimated finish time of 1:25pm (1hr 40mins)
Warmup 1:30pm to 2:10pm (40mins)
Start 2:15pm with an estimated finish time of 3:45pm (1hr 30mins)